top of page
Welke maatregelen hebben wij getroffen?

Op afstand van elkaar en tòch 'uit je kot komen'...

het kàn!

Sinds 8 juni 2020 mogen we weer open zijn.

In de zomer mochten we bubbels van eenzelfde groep ontvangen die op afstand van elkaar toch konden samenzijn: we deden er alles aan om een zo veilig en aangenaam mogelijke ruimte te creëren – en dit in overeenstemming met de toenmalige coronamaatregelen.

 

Momenteel mogen we sinds eind oktober de gemeenschappelijke ruimtes niet meer openstellen. We mogen wel eten serveren op de kamers.

Het duurt nu al zo lang dat we niet kunnen blijven zitten wachten en toekijken terwijl alles hier al die maanden leeg staat. We starten met de verhuur aan bubbels: je huurt een kamer en badkamer en we voorzien alle catering. Je eten wordt op vaste tijdstippen geserveerd op je kamer of je haalt het af in de keuken. We voorzien 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondmaal en koffie/thee & versnaperingen.

Alle catering door ons verzorgd gebeurt uiteraard conform de huidige richtlijnen van de Veiligheidsraad en Horeca Vlaanderen.

Boeken kan voor de periode van 8 tot 10 maart 2021 en voor het weekend van 12 tot 14 maart via deze link: 'Your Holy Days'.

BOEK NU

we lanceren een

BUBBELaanbod

Anker 1
bottom of page